8/08/2011

menu berbuka puasa hari ni sedap oOOoo

Assalamualaikum..

hari ni aku berbuka puasa bersama diya kelembai aka diya lolipop ..haha panjang bebenor nama member baik aku ni.. Nak tahu kita owg makan apa ari ni ?? .. Jeng ! jeng ! jeng!
makaroni n bergedel ler...

Jangan main - main,  kita owg masak tahu...  Bersusah payah kita owg pergi kedai.. Kedai dah la jauh..
Jalan kaki plak tuu.. lagi - lagi bulan puasa ni.. Aduh ..agak penat sikit la..

Semalam kita owg plan nak masak makaroni jer alih - alih tak jadi coz petang tu masing - masing ada hal. so kita owg decide masak ari ni.. Alhamdulliah menjadi juga . Then , takde plan pon nak buat bergedel ,
disebabkan kak nora ( hehe kak nora ) tiba - tiba teringin plak nak makan bergedel.. ni sebab aku gi singgah jap blog kak nora .

ni bergedel yang kami buat..
menjadi tak??


kalau korang nak tahu bahan - bahan dia korang boleh search kat En .Goggle . atau lebih mudah lagi korang pergi jer blog diya lolipop atau gi jer blog kak nora . okey..

menu kedua ..
makaroni..
nyum - nyum.. sedapkan...
okey... setakat ni je lah..

opps ..lupa plak.. terima kasih kerana sudi membaca entry untuk kali ni... yer..

nah ambik cucur makaroni sorang sikit.. coz sudi baca blog ni..

p/s : hehe... esok nak buat cucur makaroni lah untuk juadah buka puasa..

~SEKIAN ~

7 comments:

adah syuhadah said...

wah ! begedil awak sgt sedap :)
t hantar ag ea kat umah :P

Diya Lolipop said...

waahhh asil dr kte berdua") wehh mtk izin aku dlu nak buat jemput2 makaroni huhuh,tpi tpung ader loorr..

farah wahida said...

orait..kalau ada lagi la..hehe..

farah wahida said...

asal plak nak kena mntak izin dlu..
huh !!
esok kita buat jemput2 makaroni nak tak..
beli tepung jer no hal laa.

Diya Lolipop said...

haha last2 ko yg msak sorg2 uhuhhu aku mebuta!!

Titisan Hujan said...

adessss...2 2 makanan ni xbiasa mkn

sbb tak teringin nk makan.selalu je kna pksa mkn

farah wahida said...

la klau tak biasa ..biasa2 kan lah.. asal plak ni kena paksa mkn??