4/19/2011

Kena buli..

salam ...
hai semua..

korang selalu tak kena buli ???...best tak bila kena buli?? time kena buli rasa macam mana erk??
hurmm..(",?) semalam .. kiranya pagi tadi kat kolej member aku kena buli daa...
minggu ni adalah minggu kita owg praktikal kat kolej..kena praktikal kat skill lab la jawabnya..


                                                              
boring siot kat sana..tak tahu nak buat apadah..orang lain praktikal kat hospital dan klinic.. aku ngan budak2 lain tercongot kat sini..

al-kisah nya macam ni , disebabkan tahap keboringan melanda...aku ngan member2 yang lain buli ler si mila (bukan nama sebenar ) ni....kita owg ni bukan la jahat mana pon..cuma nakal jer..he3..kita owg balut sama dia jadi mumia la...ala mumia kat padang pasir tuu..


hanya gambaran sahaja
        
tapi tak per disebabkan benda ni..menjadi kenangan buat ko mila...  bukan senang nak dapat ni..kita belajar tiga tahun jer..lepas tu dah buat hal masing2.. betul tak??


nampak comel..he3..

he3 ni time tak der keje
 Buat orang-orang luar kat sana jgan lah buli kwan kita..kesian kat dia...aku takperlah boleh buli orang coz dikecualikan... hahaha...just kidding okey..

    ~sekian~                                                                                                                      

2 comments:

siti nur'syamila said...

owhhh mang malang sgguh ea....hahah siott r korang....smpai hti amapa balut aq jd mumia....xpa kngn kn xpa hahahahah

cikfarah.blogspot.com said...

haha..jgan marah2 ea..