4/18/2011

ACMS became AUCMS

salam ..
hai semua..


Dah lama aku tak update blog..bukan apa sejak2 buzy ngan praktikal lepas tu ada event kt kolej plak..
selang dua hari  cuti mid term..(≧◡≦)
Humm..actually aku nak cerita pasal tajuk kat atas ni..ACMS became AUCMS


korang tau ke AUCMS tu aper?? meh sini nak citer...
("_,)  cer citer cer citer..hehe..
AUCMS tu nama kolej aku.. allianze university college of medical sciences.. wah , panjang tol nama....


sekarang ni kolej aku dah dinaiktaraf hehe...kalau korang tengok berita ari tu, ade keluar kat tv3..
cayalah...ni yang bangla ni..opss bangga..kalau korang  tak caya search www.allianzeuniversity.edu.my 
sekarang ni pon logo pon dah tukar..
tak caya tengok arrr....


                                                      
           
hehe.. apa macam cantik tak logo kat atas ni.. ^___"..
                                          
~sekian~..
                                           

2 comments:

Shamsuddin Amin said...

same la...
kooej ak pon dah jadi
taylors university ... hehe

cikfarah.blogspot.com said...

ohhh...i see...