8/07/2011

cubaan pertama membuat doodle menggunakan microsoft excel .

Assalamualaikum...

Agak - agak korang doddle aku ni menjadi tak??
ni 1st time aku try buat benda ni..
Taadddaaaaa...!!!
tengok arr...



comel tak doodle ni..macam tuan dia tak ?? hahaha..
aku rasakan  banyak benda lagi yang aku kena belajar...
tapi takpe slow - slow , .lama  - lama boleh la tu..

petang tadi an aku blogwalking kat satu blog ni  nurdani
dari sini la aku buat doodle ni... dia ajar cara step by step buat doodle menggunakan excel.
korang try la buat satu doodle yang cute meut ni plak..
mana tahu korang punya doodle lagi cute dari aku kan.

lepas ni , aku nak try plak buat doodle mengunakan photoscape plak...
haha tak sabar.. Apa - apa pun thanks sebab sudi  baca blog ni dan sudi
komen blog ni.. Esok datang la lagi nah...




p/s : hahaha..korang la hantu blog tuu..
        jgan marah nah..bulan puasa tak boleh marah - marah..


~ SEKIAN ~

4 comments:

Diya Lolipop said...

btol 2 bulan pose xleh mrah2 nahhh kne epey2..walaupon pnat mcm mane pon huhuhu:)cute....tpi aku kcu jer ko nak mrah cmne 2?????

farah wahida said...

laa mana ade aku marah..
hepy jer ari ni..
cuma penat ckit jer..
tak shur pgi tdi hehe..
peace !!!

edaman said...

EyA xtao pn excel ble wat doodle..da lma gna excel p xtao lak..xsngka2 em3

farah wahida said...

emmm..smalah...farah pon tk thu jgak mula2...pa kta edaman try bt satu doodle ni..