8/10/2011

Thank you madam.. Opsss

Assalamualaikum...

Terlajak perahu boleh diundur , terlajak kereta boleh diundur . terlajak kapal terbang ..
.no reverse.. haha..

sebenarnya apa yang aku nak sampaikan tak dak kena mengena pon kereta boleh undur k , kapal terbang tak boleh undur k .. aku just nak kongsi ngan korang tentang tajuk kat atas tu..

Pendekkan cerita , petang tadi aku ada appoinment kat  hospital Seberang Jaya  ..  Aku sakit apa , tu korang tak pyah tahu  laa . Kat sana memang ramai berduyun - duyun daa dah macam semut je aku tengok .  Elok la time tu dalam pukul 2 ptg .

Then aku terus gi tempat yang dituju . Bab - bab menunggu ni  yang leceh cikit   , seperti biasa sampai kat counter letak  buku kuning tu and tunggu sehingga nama dipanggil .  Lepas tu baru laa dapat no . giliran . Naik bosan aku tunggu lama - lama.. Nasib baik time tu ada tv , tak la boring sangat.

Akhirnya no aku dipanggil . Alhamdulliah syukur . kira - kiranya boleh balik awal cikit. Aku  terus arr masuk bilik tu , Buka jer pintu subahanallah hensemnya ,  Ya Allah , tebalkanlah iman di hatiku .. uwwarrrrr doktor ensem nak rawat aku .. jeng ! jeng ! jeng !

Apa yang dia pesan aku angguk jer.. Sepatah dia tnya sepatah aku jawab.. hehe..
mulut pon dah jadi berat daa..

Then . part ni yang aku tak boleh lupa . malu - malu .....arrrgggghh malu . tak tahu dah muka ni nak letak kat mana ... blushing2... Sebelum aku nak keluar , spontan keluar dari  mulut aku ===============

               '' Thank You MADAM ''

Oppsss.. tersasul pulak . Dah la aku cakap kuat time tu .  Doktor tu boleh gelak kat aku ..  Hai apalah nasib . Time sleep pon  sampai aku lupa nak  mintak laa ..

Moral story : jangan berangan . ni sebab aku teringat kat kelas la nii...

Apa- apa pon thanks sebab sudi jenguk blog ni dan sudi komen blog ni walaupon aku  melalut apalah  kat korang . Esok - esok datang lagi nah...

~ SEKIAN~

7 comments:

Diya Lolipop said...

gugup tgk doktor hensem ker???

Diya Lolipop said...

gugup tgk doktor hensem ker???

farah wahida said...

ckit2 tu ada gak laa.. tpi macam na tah mulut ni terlpas cakp plak..
adoiii..

siti nur'syamila said...

hahah mang gatal lh ko..wei ada jggut x hahah...len kli aq tman ang g tca na hahahah......

farah wahida said...

mila..sory..no janggut..ha3

rabi'atul ada'wiyah said...

pndai dh noh skrg naa...

farah wahida said...

atun:ckit2..ha3